Alege mesajul și noi îl brodăm pentru tine!

Preț : 45 lei

...iarna ne lasă cu o stare de oboseală si apatie. Pentru a putea întâmpina primăvara cu bună dispoziție te invităm să-ți evaluezi starea de sănătate chiar acum.

Îți oferim posibilitatea să afli informații despre sănătatea corpului tău prin intermediul APARATULUI DE BIOREZONANȚĂ, care face o evaluare non-invazivă a sănătății tale. Fie ca este vorba de vitamine, de un deficit sau surplus de minerale în organism, dereglări ale hormonilor sau enzime lipsa în corp, cu aceasta tehnică putem identifica la timp fazele incipiente ale unor disfuncții.

Standul nostru cu produse bio pentru sanatate si frumusete va sta la dispozitie. Puteti consulta cataloagele Life Care si Forever Living si comanda ceea ce vi se potriveste chiar la noi la Centrul Eu Sunt din Alba Iulia, str. Calea Moților, nr 24.

Saculeti pentru cadouri de Mos. Pret promotional 10 lei.

Ofera celor dragi un cadou personalizat! Alege numele, iar noi il brodam pentru tine. Pret: 25 lei

COMENZI si informatii suplimentare la telefon 0358.566.310
sau prin formularul de contact

Apa Kangen este o apa terapeutica.
Kangen este un cuvant japonez, in traducere libera insemnand "revenirea la origine". Acesta descrie apa pura care a fost adesea gasita in natura inainte ca pamantul sa devina poluat de om.
Vino alaturi de noi la sediul Asociației Eu SUNT, miercuri 18 noiembrie sa iei parte la prezentarea apei Kangen si a efectelor sale uimitoare pentru sanătatea ta.
Intrarea este libera, iar locurile sunt limitate.
Pentru rezervarea locului, lasa-ne un mesaj în privat cu datele de contact.
Te așteptăm cu drag.