Vine Toamna! ...și odata cu temperaturile scăzute, poate scădea și imunitatea organismului nostru.
Din acest motiv îți propunem să alegi, pentru tine și familia ta, o porție de energizare cu suc natural bogat în vitamine și minerale:

SUCUL ROȘU conţine morcovi, sfeclă, mar, lămâie și ghimbir și este bogat în vitamine şi minerale: betacaroten, vitamina C, acid folic, calciu, magneziu, iod, fosfor şi potasiu.
Morcovii, lămâile, sfecla, ghimbirul, mărul- stimulează starea generală de sănătate, au puternice proprietăţi de luptă împotriva cancerului, completează aportul zilnic de nutrienți cu vitamine și fibre alimentare, care hrănesc organismul, îmbunătățind astfel condiția fizică și psihică.

Sucul este preparat cu apă alcalină Kangen, cu PH optim pentru sănătate, cu ajutorul robotului de bucătărie Thermomix, care va ofera garanția că nimic din valoarea nutritivă a produselor procesate nu se pierde.

Saptamana viitoare, începând de LUNI – 4 septembrie și până VINERI – 9 septembrie, puteți să vă înscrieți la o cură de energizare cu sucul roșu.

 

Oferta noastră este de 15 lei, o sticla de 700 ml, pentru un abonament încheiat pe cel puțin 3 zile.
Sucul poate fi cumpărat de la sediul Centrului de nutriție, dezvoltare personală și terapii Eu Sunt, din Alba Iulia, str. Calea Moților, nr 24, zilnic intre orele 8.00-12.00.

Pentru comenzi sunați la telefon 0723-294017 sau 0742-265705.
Pentru comenzi mai mari de 100 lei va aducem noi sucul acasă sau la serviciul (în Alba Iulia).