Ajuta-l si anul acesta pe Mosu sa aduca bucurii si cadouri!

Campanie strângere de donatii (haine, cadouri, dulciuri, jucarii, bani) pentru copii institutionalizati si copii din familii modeste, organizata si gazduita de Asociatia Eu Sunt.

Și tu poti aduce bucurie prin donatiile facute!

Cutia cu zâmbete te asteapta!

Ne găsesti pe Calea Moților, nr 24, Alba Iulia

Website:www.asociatiaeusunt.ro
Facebook:www.facebook.com/asociatiaeusunt
Telefon: 0358-566310; 0723-294017; 0742-265705.

Campania de anul trecut a avut rasunet. Vezi stirea completa pe Pro TV

Vine Toamna! ...și odata cu temperaturile scăzute, poate scădea și imunitatea organismului nostru.
Din acest motiv îți propunem să alegi, pentru tine și familia ta, o porție de energizare cu suc natural bogat în vitamine și minerale:

SUCUL ROȘU conţine morcovi, sfeclă, mar, lămâie și ghimbir și este bogat în vitamine şi minerale: betacaroten, vitamina C, acid folic, calciu, magneziu, iod, fosfor şi potasiu.
Morcovii, lămâile, sfecla, ghimbirul, mărul- stimulează starea generală de sănătate, au puternice proprietăţi de luptă împotriva cancerului, completează aportul zilnic de nutrienți cu vitamine și fibre alimentare, care hrănesc organismul, îmbunătățind astfel condiția fizică și psihică.

Sucul este preparat cu apă alcalină Kangen, cu PH optim pentru sănătate, cu ajutorul robotului de bucătărie Thermomix, care va ofera garanția că nimic din valoarea nutritivă a produselor procesate nu se pierde.

Saptamana viitoare, începând de LUNI – 4 septembrie și până VINERI – 9 septembrie, puteți să vă înscrieți la o cură de energizare cu sucul roșu.

Vineri, 22 aprilie 2016, Centrul Eu Sunt a fost vizitat de reprezentanți din Finlanda, Grecia, Suedia, Italia și România în cadrul proiectului SEEDS, finanțat prin programul ERASMUS +, la inițiativa Asociației pentru Consolidarea Societății Civile - Valea Jiului, care vizează promovarea Structurilor de Economie Socială și Antreprenoriatul Social.

Vineri, 20 mai 2016 am onorat cu bucurie invitația organizatorilor târgului Gustos de Alba, de a face o demonstrație de preparare a sucurilor noastre în cadrul atelierului ”Gustos și sănătos”.
Mulțumim degustătorilor și felicitări organizatorilor!

Începând de luni, 31 mai 2016, sucurile pot fi comandate la sediul Asociației Eu Sunt din Alba Iulia, str. Calea Moților, nr 24 în cadrul campaniei ”Sâptămâna Sucului Roșu”.
Echipa Centrului Eu Sunt vă așteaptă cu drag!

View the embedded image gallery online at:

Preșcolarii din Alba au demonstrat că știu să prețuiască tradițiile, reușind să câștige aplauze la scenă deschisă în spectacolul ”Mult îmi place și iubesc, portul nostru românesc”, organizat joi, 2 iunie 2016, de Grădinița cu program prelungit ”Dumbrava minunată” din Alba Iulia.

IMG_9981Spectacolul a reunit cântece și dansuri interpretate de micuți de la Grădinița “Dumbrava Minunată” Alba Iulia, Grădinița cu program prelungit “Prichindelul” Cugir, Grădinița cu program prelungit Step By Step nr. 12 Alba Iulia, Grădinița “Lumea Copiilor” Blaj, Grădinița cu program normal Bucerdea Vinoasă, Grădinița cu program prelungit nr. 3 Sebeș, Grădinița cu program normal “Peștișorul auriu” Zlatna, Grădinița cu program prelungit nr. 9 Alba Iulia, Grădinița cu program prelungit “Primii pași“ Aiud și Grădinița “Scufița Roșie“ Alba Iulia.

citeste tot articolul

INTELIGENȚA EMOȚIONALĂ este cea care ne ajută să ne cunoaștem și să ne exprimăm propriile trăiri și sentimente, să putem să le gestionăm în fața a diferite situații pe care viața ni le oferă, facilitându-ne adaptarea exterioară și echilibrul interior.

În cunoșterea, gestionarea și înțelegerea lor ne va ghida psiholog SIMINA ȘONCHERECHE, vineri, 11 MARTIE 2016, orele 17.00 la sediul ASOCIAȚIEI EU SUNT din Alba Iulia, str. Calea Motilor, nr. 24.

Taxa de participare este de 50 lei. Daca vii cu un prieten/a taxa este doar 40 lei pentru fiecare. Pentru elevi/studenți sau penisonari, taxa este de 25 lei.