Acest curs este pentru tine daca:
- ai studii superioare finalizate cu diploma de licenta
- iti doresti o cariera intr-un domeniu nou si in continua crestere: consilierea pentru dezvoltare personala
Cursul Consilier pentru dezvoltare personala cod COR 242324 este un curs acreditat de Autoritatea Nationala pentru Calificari, Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei Nationale, diploma fiind recunoscuta atat in Romania, cat si in Uniunea Europeana.

Obiectiv:
- dobandirea de cunostinte, abilitati, tehnici, instrumente, aptitudini si atitudini necesare practicarii ocupatiei de Consilier pentru dezvoltare personala.

Beneficii:
- parcurgerea unui program de formare de 40 ore;
- obtinerea unei certificari nationale si internationale care iti ofera posibilitatea practicarii ocupatiei de Consilier pentru dezvoltare personala in cadrul propriului cabinet de libera practica / propriei firme sau ca parte din echipa de Resurse Umane a unei companii sau institutii;
- imbunatatirea relatiei cu tine si cu cei din jurul tau;
- explorarea, intelegerea si rezolvarea unor situatii problematice din zona privata, profesionala, sociala, etc.

Competente specifice:
- Rolul si responsabilitatile consilierului pentru dezvoltare personala
- Crearea spatiului de interactiune cu persoanele consiliate:
- Investigarea situatiilor problema:
- Explorarea solutiilor potentiale ale situatiilor problema;
- Consilierea privind modalitatile de dezvoltare personală.

Durata si locatie:

Durata cursului este de 40 ore (16 ore pregatire teoretica si 24 ore pregatire practica), pe parcursul a 5 module de cate 2 zile fiecare, astfel:
vineri, orele 16,00-20,00 si sâmbăta, orele 9,00-13,00 în perioada 25-26 septembrie, 2-3 octombrie, 9-10 octombrie, 16-17 octombrie, 23-24 octombrie 2015.
Locatia desfasurarii cursului: Sediul Asociației Eu Sunt, Alba Iulia, str. Calea Motilor, nr. 24

Formator:
Psiholog Simina Sonchereche

Investitie:
Participarea la curs este gratuită. Numarul de locuri este limitat: 15 locuri.
Confirmarea participării cu datele tale de contact (nume, prenume, telefon, adresa de e-mail) o poți face aici printr-un mesaj privat sau la telefon nr. 0358/566310.

Iti mulțumim.
Echipa ”Eu Sunt”