ASOCIAȚIA EU SUNT te invita la CURSUL DE SPECIALIZARE, acreditat ANC, în ocupația de CONSILIER PENTRU DEZVOLTARE PERSONALĂ - cod COR 242324

Acest curs este pentru TINE, dacă:
- dezvoltarea personală este o prioritate pentru tine?
- te caracterizează calmul, răbdarea, grija pentru interlocutor, receptivitatea, obiectivitatea, gândirea pozitivă?
- ai deosebite abilități sociale și de comunicare?
- îți dorești mai mult decât o diplomă?
- îți dorești să-i îndrumi pe ceilalți?
- îți dorești ca ei să conștientizeze că se pot ajuta singuri și că-i pot impulsiona și pe cei din jur să o facă?

Acest curs este pentru tine daca:
- ai studii superioare finalizate cu diploma de licenta
- iti doresti o cariera intr-un domeniu nou si in continua crestere: consilierea pentru dezvoltare personala
Cursul Consilier pentru dezvoltare personala cod COR 242324 este un curs acreditat de Autoritatea Nationala pentru Calificari, Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei Nationale, diploma fiind recunoscuta atat in Romania, cat si in Uniunea Europeana.

Obiectiv:
- dobandirea de cunostinte, abilitati, tehnici, instrumente, aptitudini si atitudini necesare practicarii ocupatiei de Consilier pentru dezvoltare personala.