Asociatia Eu Sunt vizează crearea unui mediu de educaţie, consiliere şi vânzare de produse pentru dezvoltare personală şi profesională, consiliere în carieră, produse şi servicii pentru un stil de viaţă armonios şi sănătos, nutriţie, educaţie financiară, activităţi de relaxare şi stare de bine, prin serviciile oferite

1) Servicii de terapii corporale.
Serviciile de terapii includ aparatură profesionala de masurat unde electromagnetice cerebrale, vizionarea organelor şi estimarea cauzelor psihosomatice ale dereglărilor, masaj, tehnica Yumeiho

2) Servicii de consiliere, coaching, psihologie/psihoterapie-art-terapie si ergoterapie
Art-terapia reprezintă folosirea  terapeutica a creaţiei artistice pentru îmbunatăţirea stării emoţionale a persoanelor care au diferite dificultăţi de viaţă sau a celor care îşi doresc dezvotarea personală. Art terapia se poate completa armonios cu ergoterapia, care face parte din cadrul terapiilor ocupaţionale ce au ca scop stimularea proceselor creatoare reuşind astfel să îndepărteze monotonia şi rutina. În cadrul acestui proces sunt dezvoltate capacităţile creatoare, aptitudinile, cât şi dezvoltarea unor deprinderi noi, ceea ce duce la creşterea stimei de sine şi a încrederii în propriile forţe.  Ideea principală a ergoterapiei este că a fi activ are un efect vindecător, dacă activităţile sunt alese cu scop.

3) Servicii de nutritie
Nutritia inseamna alimentatia corecta a omului sanatos aflat in diferite perioade fiziologice si cu diferite tipuri de activitate in scopul pastrarii starii de sanatate. Cu ajutorul nutritionistului din cadrul centrului nostru reusiti sa restabiliti echilibrul nutritiv al organismului dvs. in scop profilactic sau curativ. Cand vorbim de nutritie vorbim de echilibru, vorbim de acceptarea si dorinta de a avea un stil de viata sanatos, vorbim de alimente, nu de medicamente, vorbim de nutritie interna, celulara si externa.
Astfel ca noi suntem atat de sanatosi pe cat sunt celulele noastre.

4) Servicii de recepţie şi organizare evenimente, vânzare de produse cosmetice şi naturiste, suplimente alimentare, ceaiuri, bauturi non-alcoolice şi sucuri naturale, sandwich-uri, dulciuri sănătoase şi batoane proteice.